woensdag 21 februari 2018

Het wastafeltje van oma Annie

Toen we ons eerste huis hadden gekocht ben ik lange tijd bezig geweest met het verzamelen van plaatjes en foto's over hoe de nieuwe inrichting zou moeten worden. Ik had alles in ons appartement grijs met zwart en als accentkleur aquablauw, zelfs zwart behang zat er op de wand. Als ik er nu aan terug denk snap ik niet dat ik dat ooit mooi gevonden heb. 
Omdat het budget het niet gelijk toe liet namen we al onze donkere meubels mee naar ons nieuwe huis en kon ik langzaam aan beginnen met het verzamelen van alle spullen die ik op mijn moodboard gezet had. 
Meubels met een verhaal spraken me al langere tijd aan alleen vond ik toen nog niet precies wat ik zocht. Tot dat mijn oom en tante met de vraag kwamen of ik het oude wastafeltje van oma Annie wilde hebben waarop zij vroeger haar lampetkan en schaal had staan, waarop mijn antwoord natuurlijk meteen 'ja' was. Toen ik hem eenmaal in huis had was ik er erg trots op en mocht hij op verschillende plekken in huis staan, van serre, tot gang tot onze voorkamer waar hij nog steeds staat. Hij lijkt steeds mooier te worden en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Op dit moment staan er verschillende kaarsenstandaards op maar het kan zo maar zijn dat ik hem ga gebruiken voor een mini urben jungle in huis. Het wastafeltje gaat in ieder geval nooit meer weg!

In het tijdschrift Ariadne at Home vroegen ze of je thuis een schat hebt staan wat met de jaren alleen maar mooier wordt. En ik kan zeggen dat dit er wel eentje is. 1 opmerking:

  1. Hij is zeker leuk! Een wastafeltje met een verhaal. Ik hou van die oude accenten.

    BeantwoordenVerwijderen