dinsdag 20 maart 2018

Veranda styling

Ik kreeg steeds meer lentekriebels en dus vond ik het tijd om onze veranda een andere look te gaan geven! Afgelopen zomer was onze veranda nog een soort strandhuisje met veel blauwe kleuren en grassen in potten. Nu vond ik dat het wat meer tijd werd om wat warmte toe te voegen en eens te kiezen voor een hele andere kleur namelijk okergeel. 

Al langere tijd is okergeel een favoriet maar om de kleur toe te voegen in de woonkamer vond ik nog wat ver gaan. In de veranda staat hij prachtig gecombineerd met toch een beetje blauw/groen van het andere kussen. Beide kussens kocht ik bij Kwantum. 
Oh wat hebben ze leuke dingen daar voor een betaalbare prijs!  


Om nog wat aardetinten toe te voegen zette ik op het dienblad twee terracotta potten neer met schotel. De bolletjes die ik er in deed zijn narcissen en passen als ze uit komen mooi bij het okergele kussen. 
De plantengieter Xala Lungo heb ik al een hele tijd in mijn bezit. 
Ik was hem toch wel een klein beetje zat omdat ik hem liever in de kleur wit had gehad. Maar op dit moment kan ik hem toch niet meer wegdenken in onze tuin omdat hij nu zo mooi matcht met de nieuwe toegevoegde kleuren. 
De crème potten van het merk Brynxz had ik nog in de kast en verhuiste van binnen naar buiten en geven zo een mooie toevoeging aan de veranda. 

Om de terracotta kleur nog een keer terug te laten komen hing ik links in de veranda nog een macramé plantenhanger om te zorgen voor nog meer sfeer en eenheid.Twee bijzettafeltjes mochten natuurlijk ook niet ontbreken voor ons zomerse   drankje! Het werden twee boomstammen die we bewaard hadden toen we heel veel openhaard hout konden ophalen in de buurt. We zette er wat wielen onder om hem wat hoger te maken en tada onze bijzettafeltjes waren klaar.


Ik kan eindelijk zeggen dat onze veranda er nu sfeervoller uitziet en het meer een eenheid is. Kom maar op met die lange zomeravonden! 

Fijne dag! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten