zondag 1 april 2018

Pasen

Ik had me voorgenomen om dit jaar geen paasversiering in huis te halen, ik had er geen behoefte aan. Maar toen ik in de supermarkt deze paastakken zag staan voor een klein prijsje moesten ze natuurlijk mee.
Eenmaal thuis gekomen had ik er al snel een plek voor gevonden, gezellig in de serre op onze ronde tafel. Hier brengen we in de lente en zomer veel tijd door omdat het er zo lekker licht is. 
Mijn blauwe vaas van het merk Brynxz bleek perfect om de paastakken in te zetten, wat leuke paasversiering er in en klaar!
De leuke houten kip met wol maakte de vaas helemaal af.


De laatste tijd ben ik ook veel bezig met DIY die ik op Instagram of Pinterest tegen kom. Dit leuke schilderijtje zag ik voorbij komen op Pinterest maar dan met 1 haas er op. Ik vond het wat saai en bedacht me dat er makkelijk twee paashazen op het canvasdoek geplakt konden worden. En zo gezegd zo gedaan, na het schilderen van het canvasdoek in mijn favoriete kleur groen plakte ik ze op en maakte en leuke staart van een pompon.
Het schilderij is zo leuk geworden dat ik hem ook na de paasdagen nog even laat staan. 


Verder blijft het beginnen met haken bij mezelf kriebelen, alleen ben ik er niet zo handig in denk ik. Ooit deed mijn oma het me voor maar ik snapte er niets van. Toen ik deze leuke paas eiwarmers tegen kwam op de blog van Lieks Home was ik verkocht. Zo schattig en zo zacht in mooie lichte kleuren. Ik denk dat ik echt moet gaan beginnen met leren haken, zodat ik misschien volgend jaar ook deze leuke paashazen bij ons paasontbijt op tafel kan zetten.

Voor nog meer leuke tips voor het dekken van een mooie paastafel kun je een kijkje nemen op haar blog waar ze een leuk berichtje hierover schreef.
https://liekshome.wordpress.com

Deze foto is eigendom van Lieks Home

Ook deze foto is eigendom van Lieks Home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten